Ledig stilling: Specialkonsulent – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Center for IT Innovation > Nyheder > Ledig stilling: specia...

19. december 2008

Ledig stilling: Specialkonsulent

Vil du skabe tværfaglige it-miljøer? 

Til Københavns Universitets Center for IT Innovation søges pr. 1. marts 2009 en specialkonsulent til støtte for planlægning og projektledelse af centrets opgaver. 
I samarbejde med universitetets fakulteter og eksterne partnere skaber og støtter Center for IT Innovation innovative it-miljøer på tværs af alle akademiske discipliner. Foruden etablering af stærke tværfaglige forskningsgrupper, udvikles der et sammenhængende system af bachelor- ogkandidatuddannelser, der giver de studerende mulighed for at koble it med deres kernefag. Centret har desuden til opgave at udvikle et koncept for it-certifikater, der skaber grundlaget for og dokumenterer de studerendes it-kompetencer. 

Vi ønsker at styrke centret på to områder:
-  Identificering af relevante forskningstemaer og støttemuligheder samt administrativ støtte til forskningsansøgninger, herunder fundraising og budgetlægning
-  Planlægning af konferencer og seminarer om tværfaglig it og innovation 

Derfor søger vi en specialkonsulent, der med projektledelseserfaring og lyst til strategi- og konceptudvikling kan løfte de opgaver. 

Sammen med direktøren, centrets anden specialkonsulent og en tilknyttet kontorassistent, vil du indgå i centrets sekretariat. I den sammenhæng vil du også blive involveret i arbejdsopgaver omkring:
- Strategisk udvikling af centrets nøgleområder
- Etablering af markedsforståelse mhp. markedsføring af tværfaglige it-uddannelser
- Samarbejde med eksterne parter samt sekretariatsbetjening af centrets innovationsgruppe, styregruppe og advisory board 
- Kommunikation om centret internt på Københavns Universitet og eksternt ift. pressen 

Det forventes at du har en relevant akademisk uddannelse, erfaring med universitetsadministration, ministerielt arbejde eller lignende, og gerne særlige kompetencer ift. forskningsstøtte. Desuden forventes solidt kendskab til projektledelse. Indsigt i det universitetspolitiske landskab vil være en fordel. Der lægges vægt på stærke samarbejdsevner, selvstændig og systematisk problemløsning, ansvarlighed, initiativ og godt humør.  

Stillingen aflønnes i henhold til AC-overenskomst pt. årligt kr. 425.278 (+ pension kr. 72.722).Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Vi har flekstid, ogden ugentlige arbejdstid er 37 timer.  

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset baggrund til at søge stillingen.

Yderlige oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør Finn Kensing telefon 30 66 81 46 eller specialkonsulent Rikke Lauth telefon 35 32 11 47

Ansøgningen sendes til Rikke Lauth (lauth@citi.ku.dk), Center for IT Innovation, Københavns

Universitet, Njalsgade 128, bygning 24 5.sal, København S

 

Ansøgningsfrist: Fredag den 23. januar 2009 kl. 12.00

Arbejdsgiver: Center for IT Innovation, Københavns Universitet

Ansættelsessamtaler: afholdes 27. og 28. januar 2009